2019 XiaGuan BAO YAN Pu-erh Caramida Chineză 250g Coapte Shu

0
0 Recenzii

166.12lei 99.65lei
Cantitatea:
  • Categorie: Drinkware
  • Tag-uri: yunnan lio ceai, yunnan băiat ceai, cum cafeina pu erh ceai, greenfield ceai yunnan, shu shen ceai, guan yuan ceai, 2017 xiaguan ceai, accesorii pu erh, xiaguan 2017 ciuperci, yunnan yang ceai.

SKU: p30149

[GRANDOAREA] XiaGuan BAO YAN BRAND Puer Pu-erh Ceai Caramida Chineză Dieta de Slabit 250g Coapte Shu Pu Er Tea Coapte caramida ceai Net greutate: 250g/buc, Pret pentru un pc NUMAI.Data De Producție: Anul 2019.Origine: Yunnan,China Producător: Yunnan Xiaguan Tuocha(Group) Co.,Ltd.Ceai Pu-erh pot fi cumpărate fie crud/verde (sheng) sau coapte/fierte (shu), în funcție de metoda de prelucrare sau de imbatranire.Sheng pu-erh pot fi clasificate în aproximativ pe ceai de oxidare scară ca un ceai verde, iar shou sau în vârstă-verde variante ca post-ceai fermentat.Spre deosebire de alte ceaiuri care ideal ar trebui să fie consumate la scurt timp după producție, pu-erh poate fi consumat imediat sau în vârstă de mai mulți ani; pu-erh ceaiuri sunt adesea clasificate în funcție de an și regiunea de producție de mult ca vin de colectie.Ceai Pu ' Er a fost sărbătorit încă din timpul Dinastiei Tang ( 618AD-906AD ) pentru beneficiile sale de sănătate și proprietăți curative în anumite afecțiuni.Știința medicală modernă a demonstrat recent că beneficiile pentru sănătate de ceai Pu ' er poate fi mai mult decât doar folclorul Chinez.Din 1970 Franța, Japonia și China s-au efectuat multe studii științifice pe ceai Pu 'Er, care sugerează că : bea în continuare Ceai Pu' er, un mod de a stare bună de sănătate.Îmbunătățirea digestiei, arderea de grăsime Îmbunătăți sistemul imunitar, Reduce colesterolul din sange.Reducerea tensiunii de grăsime.Ajuta la prevenirea infectie intestinala, probleme digestive și constipație.Ajuta pentru a preveni formarea celulelor canceroase în organism, datorită sale anti-oxidanti.

Origine NC(de Origine)

0 Recenzii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.